Een complete manier om het Office 365 herstel formulier in te vullen

We weten dat het erg storend wordt als Office niet meer goed werkt, maar we weten ook dat elk probleem zijn oplossing heeft. Hetzelfde is het geval met Office 365 ook. Maar de beste manier om de problemen van Office 365 op te lossen, is door het herstel formulier in te vullen. Na het invullen van het herstel formulier kunnen we gemakkelijk de oplossing krijgen voor de respectievelijke problemen.

Dus in het formulier moeten we een aantal van de vragen beantwoorden die daar worden gesteld. U moet ervoor zorgen dat u het formulier correct en correct invult, zodat het de problemen volledig kan oplossen. Laten we nu naar de stappen gaan voor het invullen van het herstel formulier:
  • Allereerst moet je eerst naar live.com/acsr gaan.
  • Vervolgens moet u de juiste informatie verstrekken in het gelabelde veld.
  • Daarna moet u controleren of u een actief email adres gebruikt.
  • Vervolgens moet u het adres verifiëren, u kunt dat doen met behulp van code.
  • Als u de code krijgt, heeft u het juiste adres ingevoerd, maar zo niet, dan wordt u aangeraden een ander adres te gebruiken.
  • Nu moet u eindelijk de reeks vragen van Microsoft beantwoorden en proberen het beste antwoord te geven.
  • Nadat u alle vragen heeft beantwoord, moet u uiteindelijk het herstel formulier indienen.


We hopen dus dat de bovenstaande stappen je helpen bij het oplossen van de problemen van je Office 365. Maar toch, je hebt wat hulp nodig met betrekking tot Office 365, waar wacht je nog op. Bezoek gewoon de website en kijk of een artikel dat daar wordt genoemd u helpt of niet. Als ze je helpen, dan is het zo goed, maar zo niet, ga dan onmiddellijk naar Bellen Office 365 Nederland voor de oplossing en goede begeleiding.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe aan Office 365? Snel overzicht

Stappen om een ​​abonnement te kopen in Office 365 voor bedrijven

Weet op twee manieren hoe u zich kunt aanmelden bij Office 365