Weet hoe je Office 365 op Mac OS gebruikt

Office 365 is de krachtigste vorm van een cloudge baseerd abonnement. Het biedt een geïntegreerde business suite en bevat applicaties zoals MS Word, Excel, PowerPoint of Access. Het heeft meer tools en functies toegevoegd die ook kunnen worden gebruikt voor administratieve ondersteuning in grootschalige bedrijven. Het meest interessante aspect is dat het toegankelijk is vanaf meerdere apparaten zoals Android, Windows, Mac OS, mobiele apps of zelfs vergelijkbare cloud opslag apparaten. De applicatie is echter niet zonder beperkingen. Gebruikers ondervinden vaak problemen bij het inloggen op een Office 365-account, het synchroniseren van de gegevens, het opnieuw instellen van het wachtwoord en problemen bij het verzenden van e-mail of meer.


De grootste uitdaging is het vinden van de juiste oplossing voor de betreffende problemen. Hier, met de technische assistentie van Bellen Office 365, zullen we een kort inzicht geven in hoe je Office 365 op Mac kunt gebruiken. Omdat de meeste technische storingen optreden als gevolg van onjuist gebruik. Daarom kunnen de stappen om het op OS-versie te gebruiken worden beschreven als:
  • Klik eerst op het menu Ga, in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Ga verder door op het toepassings venster te klikken. Er verschijnt een map met vooraf geïnstalleerde applicaties die op Mac zijn geïnstalleerd.
  • Nadat u tweemaal op de toepassingsmap van Microsoft hebt geklikt. Dit zal klikken om de lijst met geïnstalleerde applicaties te openen. Klik op een geselecteerde applicatie openen.
  • Als u klikt om een ​​applicatie te openen die bestanden met betrekking tot Word, Excel of Access bewerkt, kunt u de bestaande map openen of doorgaan door een nieuwe te maken.
  • U kunt doorgaan door een leeg nieuw document te maken of tik op om andere bestanden in de linkerkolom te openen om het bestaande te openen. Tik na het selecteren van het bestand op openen.
  • Ten slotte, om de wijzigingen in bijna alle bestanden op te slaan. Tik op het bestands menu in de linkerbovenhoek van Mac en tik vervolgens op de knop Opslaan.

Daarom kunt u met behulp van bovenstaande stappen uw Office 365-abonnement op een betere manier gebruiken. Het proces om het te gebruiken is ook bijna identiek voor Windows. Voor verdere assistentie kunt u altijd de klantenservice bereiken bij Bellen Office 365 helpdesk, de klok rond bereikbaar. Anders kunt u verschillende online help handleidingen raadplegen in de vorm van blogs voor problem oplossing.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe aan Office 365? Snel overzicht

Stappen om een ​​abonnement te kopen in Office 365 voor bedrijven

Weet op twee manieren hoe u zich kunt aanmelden bij Office 365