Een korte schets over het gebruik van gratis Office 365 webapps

Office 365 is een volledig cloudge baseerde service. Het heeft verschillende belangrijke applicaties zoals Excel, Word, PowerPoint, Access. Gecombineerd versnellen ze ons dagelijkse computer werk. Bovendien is het toegankelijk vanaf elk apparaat, of het nu pc, Mac of Android-versies zijn. Maar hoe geavanceerder het is, hoe gevoeliger het is dat het te technisch is. Om er een paar te noemen, het kan te maken hebben met het resetten van het wachtwoord account, problemen met het downloaden of activeren van het huidige abonnement.


Als het probleem betrekking heeft op het instellen van MS 365, dan bent u hier op de juiste pagina. Met het technische inzicht van Office 365 telefoonnummer zorgen de gecertificeerde ingenieurs hier ervoor dat je de beste ervaring hebt met office. Afgezien van het gebruik van de gratis proefperiode van 30 dagen. Hier geven we een overzicht van hoe u de gratis web-apps als volgt kunt gebruiken:
  • Eerst moet u de officiële website van office.com bezoeken om de beschikbare web-apps te bekijken. Tik vervolgens in de horizontale menulijst op het kantoor programma dat u wilt installeren.
  • Onder het nieuwe dialoogvenster dat verschijnt, moet u zich aanmelden met uw Microsoft-account. U kunt dit doen met respectievelijk uw persoonlijke of zakelijke account. Zo niet, dan kunt u een nieuwe maken en toegang krijgen tot 5 GB gratis opslag op één schijf die toegankelijk is vanaf elke pc of elk apparaat.
  • Blader door de helppagina van Microsoft om het verschil tussen web en desktop versies te begrijpen. Hoewel de lay-out van web-apps bijna hetzelfde zou blijven. U kunt met de tabbladen bovenaan tussen verschillende bewerkingsopties schakelen.
  • Aangezien de web-apps niet automatisch worden opgeslagen. U moet uw bestand regelmatig opslaan. Ga onder het bestandstabblad verder door op Opslaan als te klikken. Verder kunt u er ook documenten onder downloaden naar uw pc. Enkele van de populaire zijn PDF- en open formaten.
  • U kunt een voorvertoning van uw kantoor documenten maken en deze uploaden naar één schijfopslag om ze te openen met behulp van de webapps. 
Daarom kunt u, afhankelijk van het nut van gebruik, Office 365-formaten gebruiken. Aangezien het een van de meest productieve suites is, zijn er meerdere opties beschikbaar. Voor elke vraag kunt u contact opnemen met de Bellen Office 365 helpdesk voor een oplossing. U kunt ook gebruik maken van officiële apps op mobiele apparaten of andere alternatieven zonder premium.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe aan Office 365? Snel overzicht

Stappen om een ​​abonnement te kopen in Office 365 voor bedrijven

Weet op twee manieren hoe u zich kunt aanmelden bij Office 365