Weet op twee manieren hoe u zich kunt aanmelden bij Office 365

De enige term die in je opkomt, als het gaat om het populairste cloudge baseerde abonnement, aangeboden door Microsoft als onderdeel van zijn producten, is office 365. Het is de meest populaire business suite die in de loop van de tijd is geëvolueerd en andere geavanceerde functies heeft toegevoegd aan zijn veren. Het heeft een reeks versies ontwikkeld die compatibel zijn met respectievelijk Windows, Mac of andere OS-modi. Aangezien u verslaafd bent aan deze pagina, gaan we ervan uit dat u problemen ondervindt bij het inloggen op uw 365-accounts.

Je hoeft je zenuwen er echter niet over te piekeren. Met de technische ondersteuning van Bellen Office 365 nummer wordt uw probleem op de meest professionele manier opgelost. Hier zullen we ons voornamelijk bezighouden met het geven van een kort inzicht in dit opzicht op twee manieren. Een die Mac gebruikt en andere zijn officiële website.

Methode 1: Gebruik van Mac
  • Nadat u op hebt geklikt om het start menu te openen, kunt u elk document openen, zoals Word, Excel of PowerPoint.
  • Druk op de bestandsoptie onder het nieuwe venster, er verschijnt een vervolgkeuze menu. Selecteer daaronder de nieuwe optie van sjabloon.
  • Klik in het nieuwe venster dat verschijnt op de aanmeldingssjabloon, uiterst links. Dit is om ervoor te zorgen dat u het later vanaf uw iPhone kunt lokaliseren.
  • Ga op de aanmeldings pagina voor het account verder door de account gegevens in te voeren met uw email adres en wachtwoord.
Bellen Office 365 helpdesk |
Bellen Office 365 nummer

Methode 2: Office.com
  • Ga naar de officiële website van office.com om toegang te krijgen tot geïnstalleerde programma’s en applicaties.
  • Ga onder de welkomsttab door verder te gaan met inloggen in het midden van de pagina.
  • Hierdoor wordt u omgeleid naar de aanmeldings pagina van Microsoft-account en meldt u zich aan met respectievelijk e-mail en wachtwoord.
Daarom wordt het verkrijgen van toegang tot uw kantoorpakket met behulp van de bovenstaande stappen voor problem oplossing zo veel eenvoudiger. Met een gegarandeerd slagings percentage kennen de ingenieurs hier de waarde van elke kostbare tijd. Voor verdere vragen, neem gerust contact op met onze technische experts van Office 365 helpdesk bellen, zij zullen er naar streven om u zo snel mogelijk de ultieme oplossingen te bieden.

---------------------------
Originele bron

Comments

Popular posts from this blog

Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe aan Office 365? Snel overzicht

Stappen om een ​​abonnement te kopen in Office 365 voor bedrijven