Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe aan Office 365? Snel overzicht

Office 365 is een van de geavanceerde zakelijke suites van deze tijd. Naarmate de tijd is geëvolueerd, om in overeenstemming te blijven met de nieuwste technologische vooruitgang. Het heeft de nieuwe functies continu aan zijn veer toegevoegd. Bovendien is het een cloudapplicatie die toegankelijk is via meerdere apparaten.


Vanwege de ongelooflijke geloofwaardigheid van cloudservices is het altijd gemakkelijk om een ​​nieuwe gebruiker aan zijn kat toe te voegen. Omdat je verslaafd bent aan deze pagina, gaan we ervan uit dat je daarbij hulp nodig hebt. Met de technische expertise van Bellen Office 365 telefoonnummer gaan wij hierin een uitgebreide stap zetten zoals hieronder beschreven:
  • Eerst moet u de sectie gebruikersbeheer bezoeken en klikken om de optie gebruiker toevoegen te selecteren. Dit staat onder de pagina getiteld Microsoft Office 365-beheercentra.
  • Ten tweede moet u de eerste en de laatste domeinnaam van de gebruikers invoeren. Hoewel de betreffende naam automatisch wordt weergegeven, kunt u deze vanaf uw kant wijzigen.
  • In het geval van meer dan één domein, moet u het juiste domein selecteren in de vervolgkeuzelijst die verschijnt. Dit is alleen mogelijk nadat u het nieuwe e-mailadres heeft aangemaakt en de gebruikersnaam heeft ingevoerd.
  • Tik voor het automatisch genereren van een wachtwoord op de automatisch gegenereerde wachtwoordoptie.
  • U moet ook het medium selecteren waar u de nieuwe accountgegevens naar toe wilt sturen. Klik bijvoorbeeld in het geval van e-mail op de optie, verzend wachtwoord om na voltooiing te e-mailen. Dit zal automatisch helpen om het e-mailadres toe te voegen. U kunt echter ook een alternatief e-mailadres kiezen waar ze de details kunnen ontvangen. Ga verder na het klikken op volgende.
  • Selecteer vervolgens in de vervolgkeuzelijst die verschijnt de bestemming en tik vervolgens op het selectievakje naast het abonnementsvak dat u de gebruiker wilt laten gebruiken.
  • In het geval dat u van plan bent dat de gebruiker een beheerder wordt, wis dan na het klikken op uitbreidende rollen de gebruiker onder het selectievakje (geen beheerstoegang) en selecteer de specifieke beheerdersrol in de weergegeven lijst.
  • Vul de profielgegevens in door details in te voeren met het beroep, de afdeling en de aanduiding van de nieuwe gebruiker, enzovoort. Maak vervolgens een voorbeeld van de gebruikersgegevens. Als er een aanvullende licentie vereist is, krijgt u een pop-upmelding op de beoordelingspagina. Sluit zodra u de optie voor het toevoegen van afwerking hebt geselecteerd.
  • Ten slotte, om de succesvolle toevoeging van het nieuwe gebruikersprofiel te verifiëren. Onder het linker navigatiedeelvenster van het kantoorbeheer 365. Tik op gebruikers> actieve gebruikers. De nieuwe beheerder moet met de benodigde licentie op de lijst staan.
Naast de bovenstaande procedurele stappen, kunt u altijd contact opnemen met de speciale helpdesk van Office 365 voor verdere hulp. De technici zijn altijd beschikbaar bij Office 365 helpdesk Bellen en zijn in staat om alle gerelateerde problemen op te lossen. Ze zijn 24 * 7 beschikbaar, via live chat, berichten of telefoon om zo snel mogelijk nauwkeurige oplossingen te bieden.

--------------------------------


Comments

Popular posts from this blog

Stappen om een ​​abonnement te kopen in Office 365 voor bedrijven

Weet op twee manieren hoe u zich kunt aanmelden bij Office 365